YleistäOsastotKalustoJuhlasaliYhteystiedotLinkit


Espoon VPK Esbo FBK 120 vuotta år

Juhlasali

Yleiskuvaus

Palokuntamme toimitalossa on keittiö ja juhlasali, jossa on tilat 120:lle juhlavieraalle. Tilaa on viime vuosina remontoitu melkoisesti, joten jos olet käynyt monia vuosia sitten salissamme, saatat yllättyä tänä päivänä! Juhlatilaamme käytetään paljon mm. häätilaisuuksien ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Salimme on kooltaan noin 15x8 metriä, joten sijoitteluvaihtoehtoja pöydille on riittävästi (riippuen vierasmäärästä). Sähkötyöt salin sisällä kestävät hyvin mm. vahvistettua musiikkia soittavia bändejä. Asiakas voi valita haluamansa pitopalvelun hoitamaan tarjoilut.

 
   
Muita tiloja salissamme ovat uusitut narikka sekä kolme WC:tä (kaksi naisille, yksi miehille) ja siivouskomero, josta asiakas löytää kaikki tarvittavat siivousvälineet. Talon puolesta tarjoamme asiakkaille myös perustaloustarvikkeet, joihin kuuluu WC-paperit, paperikäsipyyhkeet, roskapussit, suodatinpussit kahvinkeittimeen ja astiapyyhkeet. Pyörätuolilla liikkuville talosta löytyy siirrettävät luiskat, joita pitkin liikuntarajoitteiset voivat siirtyä pääoven portaiden yli saliin.

Varustelu   

Salimme varusteluun kuuluu muutama vuosi sitten uusitut tuolit (150 kpl) sekä kuuden hengen pöydät (25 kpl). Pöytien mitat ovat 160x80x75 cm. (pituus x leveys x korkeus). Keittiöstämme löydät kaksi jääkaappia joissa kussakin on yksi pieni pakastinlokero, kahvinkeittimen, suurtalousastianpesukoneen, mikroaaltouunin sekä kiertoilmauunin. Lisäksi tuulikaapissa on yksi täyspitkä jääkaappi.Muuhun varusteluun kuuluu kahviastiastosarjoja (4 erilaista sarjaa, sarjojen koot 40-160 kappaletta), kahvitarjoiluvälineitä, pannuja ja kannuja, tarjottimia, leipäkoreja ynnä muuta. Ruokailuvälineitä tai -astioita emme valitettavasti tilanpuutteen vuoksi voi asiakkaalle tarjota.

Hinnasto 2013


Kokous, 4 tuntia 140 €
Muistotilaisuus
210 €
Kokous, koko päivä
240 €
Huonekalunäyttely 240 €
Kirppis 350 €
Juhlatilaisuus (8-24) 350 €
Juhlatilaisuus (8-01) 410 €
Juhlatilaisuus (8-02) 470 €
2 päivän vuokra 590 €
3 päivän vuokra 690 €
Samppanjalasit, 12 kpl4 €


Huomio! Vuokrahinnasta 50 prosenttia toimii varausmaksuna, joka suoritetaan tilisiirtona tai käteismaksuna. Käteismaksuista kirjoitetaan kuitti asiakkaalle. Vain Espoon VPK ry:n kanssa tehdyt kirjalliset ja allekirjoitetut vuokraussopimukset ovat molempia osapuolia sitovia (tiedustelut eivät ole varauksia). Espoon VPK ry varaa oikeuden peruuttaa varauksen maksamattomien vuokrasummien vuoksi.

Tiedustelut

Mikäli kiinnostuit salistamme, otathan toki yhteyttä numeroon 040 5764393 niin puhutaan asiasta lisää! Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen espoonvpk (ät) hotmail.com.

Kuvia salistamme