YleistäOsastotKalustoJuhlasaliYhteystiedotLinkit


Espoon VPK Esbo FBK 120 vuotta år

Juhlasali

Yleiskuvaus

Palokuntamme toimitalossa on keittiö ja juhlasali, josta löytyy tilat maksimissaan 120:lle juhlavieraalle (juhlien luonne ja ohjelman laatu saattavat rajoittaa käytännön maksimikapasiteettia). Tilaa on viime vuosina remontoitu melkoisesti, joten jos olet käynyt monia vuosia sitten salissamme, saatat yllättyä tänä päivänä! Viimeisin remontin vaihe valmistui maaliskuussa 2015, jolloin juhlasalin puupaneelit maalattiin ja seinät levytettiin uudelleen. Koristelua varten asennettiin salin pitkille seinille koristekoukkuja tasaisin välein. Myös valaisimet kunnostettiin samassa yhteydessä ja korvattiin keittiön vanhat jääkaapit uusilla. Päivitetyt kuvat salin uudesta ilmeestä löytyvät tämän sivun alaosasta.

Juhlatilaamme käytetään paljon mm. häätilaisuuksien ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Myös pienemmät tilaisuudet, kuten ristiäiset, muistotilaisuudet ja kokoukset ovat melko yleisiä tiloissamme järjestettäviä tapahtumia. Ajoittain kiertävät huonekalu- ja kenkämyyjät käyttävät saliamme myyntipaikkana. Näistä myyntitapahtumista tarkempaa tietoa saa seuraamalla paikallislehtien ilmoituksia.

Salimme on kooltaan noin 15x8 metriä, joten sijoitteluvaihtoehtoja pöydille on riittävästi (riippuen vierasmäärästä). Sähkötyöt salin sisällä kestävät hyvin mm. vahvistettua musiikkia soittavia bändejä. Tilan akustiikkaa on yleisesti pidetty hyvänä. Asiakas voi valita haluamansa pitopalvelun hoitamaan tarjoilut.

Muita tiloja salissamme ovat uusitut narikka sekä kolme WC:tä (kaksi naisille, yksi miehille) ja siivouskomero, josta asiakas löytää kaikki tarvittavat siivousvälineet. Talon puolesta tarjoamme asiakkaille myös perustaloustarvikkeet, joihin kuuluu WC-paperit, paperikäsipyyhkeet, roskapussit, suodatinpussit kahvinkeittimeen ja astiapyyhkeet. Pyörätuolilla liikkuville talosta löytyy siirrettävät luiskat, joita pitkin liikuntarajoitteiset voivat siirtyä pääoven portaiden yli saliin.


   
Juhlasalimme sijainti on ihanteellinen: matkaa Espoon Tuomiokirkolle, joka sijaitsee Espoonjoen toisella puolella, on noin 400 metriä. Saman verran matkaa on myös juna-asemalle, joka palvelee julkisen liikenteen käyttäjiä aamusta iltaan. Lähimmät bussipysäkit ovat myös saman etäisyyden päässä, kuin myös taksitolpat. Vaikka Espoon keskus onkin vilkasta aluetta, tilamme on hieman syrjässä pääväylistä ja näin ollen paikallinen miljöö on rauhallinen sekä kauttakulkuliikenne vähäistä. Pysäköintitilaa tontiltamme löytyy noin viidelletoista autolle. Asiakkaan käyttöön kuuluu myös VPK-talon päädyssä oleva nurmialue, jonne voi pystyttää vaikkapa kevyen huvilateltan ja tuoda puutarhakalusteita oleskelua varten.

Varustelu   

Salimme varusteluun kuuluu hyväkuntoiset, käsinojattomat tuolit (150 kpl) sekä siistit kuuden hengen taittopöydät (25 kpl). Pöytien mitat ovat 160x80x75 cm. (pituus x leveys x korkeus). Keittiöstämme löydät kaksi jääkaappia joissa kussakin on yksi pieni pakastinlokero, kahvinkeittimen, vedenkeittimen, suurtalousastianpesukoneen, mikroaaltouunin sekä kiertoilmauunin. Lisäksi tuulikaapissa on yksi täyspitkä jääkaappi.Muuhun varusteluun kuuluu kahviastiastosarjoja (4 erilaista sarjaa, sarjojen koot 40-160 kappaletta), kahvitarjoiluvälineitä, kahvilusikoita, pannuja ja kannuja, tarjottimia, leipäkoreja ynnä muuta. Ruokailuvälineitä tai -astioita emme valitettavasti tilanpuutteen vuoksi voi asiakkaalle tarjota.

Hinnasto 1.9.2015 alkaen

Kokous, 4 tuntia 200 €, sis. AV-laitteet
Muistotilaisuus
220 €
Kokous, koko päivä
350 € , sis. AV-laitteet
Huonekalunäyttely 260 €
Kirppis 380 €
Juhlatilaisuus (8-24) 380 €
Juhlatilaisuus (8-01) 440 €
Juhlatilaisuus (8-02) 500 €
2 päivän vuokra 620 €
3 päivän vuokra 720 €
Samppanjalasit, 12 kpl5 €

Vuokra-ajat alkavat aina ensimmäisenä vuokrapäivänä kello 08.00, ellei toisin sovita. Kahden ja kolmen päivän varauksissa hiljaisuus tulee automaattisesti klo 02.00.

Esimerkki 1:
asiakas on varannut salin käyttöönsä kolmeksi päiväksi. Asiakas saapuu järjestelemään salia perjantaina kello 08.00, juhlapäivän ollessa lauantai. Lauantain juhla-aikataulun kulku päättyy siihen, että kello 02.00 mennessä vieraat ovat poistuneet kiinteistöstä ja piha-alueilta. Asiakas suorittaa oman osuutensa siivouksesta seuraavana päivänä kello 18.00:aan mennessä, jolloin salin avaimet luovutetaan takaisin kiinteistön valvojalle.

Esimerkki 2: Asiakas on varanut salin käyttöönsä yhdeksi päiväksi kello 08.00-24.00. Asiakas saapuu aamulla valmistelemaan tilaa, viettää iltapäivällä/illalla hyvät juhlat ja hoitaa siivousvelvoitteensa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, tässä tapauksessa siis kello 24 mennessä jolloin sali luovutetaan takaisin.

Huomio! Vuokrahinnasta 50 prosenttia toimii varausmaksuna, joka suoritetaan tilisiirtona tai käteismaksuna. Käteismaksuista kirjoitetaan kuitti asiakkaalle. Vain Espoon VPK ry:n kanssa tehdyt kirjalliset ja allekirjoitetut vuokraussopimukset ovat molempia osapuolia sitovia (tiedustelut eivät ole varauksia). Espoon VPK ry varaa oikeuden peruuttaa varauksen maksamattomien vuokrasummien vuoksi.

Tiedustelut

Mikäli kiinnostuit salistamme, otathan toki yhteyttä numeroon 040 5764393 niin puhutaan asiasta lisää! Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen espoonvpk (ät) hotmail.com.

Kuvia salistamme

Huomaathan, että voit suurentaa kuvat klikkaamalla niitä.